Day 5 - Noe du savner!

Hmm, noe eg savne...

Eg savne bestevenninna mi Elisabeth Hoveland <3 Hu e bare heilt nydelig å ubeskrivelig. Ingen andre personer på denne jord kunne ha erstattet henne. Utrolig søt, snill, morsom å ei jente med bein av stål :) Vi har opplevd mye sammen og etter eg flyttet ser eg henne ikkje så ofte, og dermed savner jeg jo henne hver eneste dag! Du e alt for meg vennen, LOVE YOU <3


Me and you forever!

 

Og selvfølgelig savner eg jo familien min, det å ikkje være med de hver dag er jo litt uvant, men har jo familie her og nå, mannen min <3 Men av og til kunne eg trengt en mamma som kunne ha hjulpet meg med ting, komme med tips (det kan hun jo enda da, bare igjennom telefonen), en pappa til å hjelpe meg å fikse ting og ei utrolig søt lillesøster til å se romantiske filmer med, spille kort med, og krangle med. Og så må eg ikkje glemme broren min, en bror som eg til tider kranglet mye med, men hvilke søsken gjør ikkje det liksom, og at han av og til kunne hjelpe meg visst det var noe eg ikkje visste om forskjellige ting.

Min familie:

 

 

 

Men heldigvis ser eg både igjen bestevenninna mi og familien min neste helg. Det ser eg masse fram til.. Gleder meg masse til det.. Og selvfølgelig så savner eg alle de andre vennene mine rundt forbi, både hjemme og andre plasser som eg ikkje treffer så ofte..

Q: SAVNER DU NOE?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits