Må nytes!

Har hatt en fin søndag..

Idag har jeg hatt en nydelig å stille søndag. Som jeg hele tiden nyter for fullt.. Stod opp i 12 tiden og hadde en god frokost. Fikk besøk av en kamerat og ei venninne i 2 tiden og var til 3 tiden når vi sko inn til svigers å spise godt reinstyrkjøtt. Å det var godt.. Reinstyrkjøtt er noe av det beste kjøttet man kan få tak i. Mmmm...

Etter det har vi bare slappet av og tatt det med ro. Hadde nystekte vafler til Liverpool kampen.. Å får de som ikkje he fått med seg det så ja, eg heie på Liverpool. Var vell egentlig Vidar som var så engasjert i Liverpool at han fikk meg og til å heie på dem :) YOU NEVER WALK ALONE! Å liverpool slo Chelsea 1 - 0 :D Liverpool solgte jo Torres til Chelsea og han spilte idag og tapte mot dem, lurer på hvordan han ser på det?

Etter Liverpoolkampen så jeg luksusfellen før vi så sesongstarten av "Fangene på fortet" på tv3. Følger med på slike serier som det. Sist serie vi fulgte med på hver eneste episode var Robinssonsekspedisjonen. Gleder meg til det kommer igjen, for det likte jeg veldig godt.. Etter det så vi søndagsfilmen Mr. Bean på ferie. Noen som har sett den? Eg he sett den mange ganger å den er jo ikkje like morsom nå som den var før når jeg var mindre, men er helt grei å se på :) Til filmen nøt jeg en skål med nudler, mmm, det bare MÅ NYTES.  Nudler er bare så godt, kan ikkje få nok av det.Q: HVA HAR DERE GJORT PÅ IDAG DA?

Q: NOEN AV DERE SOM SER PÅ FANGENE PÅ FORTET? HVA SYNTES DERE?

2 kommentarer

kristinesside

06.02.2011 kl.23:17

Sv: Synes jeg har laget myye bedre muffins før, så akkurat disse var ikke så mye å skryte av. Helt vanlige sjokolagemuffins.. Men frostingen kan jeg legge ut oppskrift på! Et øyeblikk, så oppdaterer jeg innlegget ;)

Marie Gabrielsen Jørstad

07.02.2011 kl.08:37

kristinesside: Aha, ja hadde vært fint det. Så skal jeg gå inn å se :)

Skriv en ny kommentar

hits