Min fantastiske helg..

Eg he hatt en helt fantastisk helg!

Fredag var jeg ferdig på jobb kvart på 3, hentet en kamerat å kjørte hjem. Jeg begynte å pakke klærne jeg skulle ha med meg hjem til Farsud og alt det andre jeg trengte. Reiste hjem i 5 tiden å var hjemme i rundt 8 tiden hos mamma og de. Da stod pizzaen klar og vi satt å så på finalen i det store korslaget, og team Tom vant. De var fra Kr.sand. Etterpå så vi noe som heter Sporløst forsvunnet. Kjempegøy, snakket masse og var en koselig kveld :)

Lørdag begynte dagen 08.30 med at jeg stelte meg, og gjorde meg klar til en good frokost med familien min før jeg skulle møte mi aller beste venninne Elisabeth og vi skulle til Kr.sand på shoppingtur. Vi kjørte i 10 - halv 11 tiden, og var inne i Kr.Sand rundt 12 tiden. Her er noen få bilder fra turen:

Og når vi var ferdige å handle så måtte vi jo innom Drive inn....

Når vi kom hjem til Farsund, var vi innom Remaen for å kjøpe inn maten vi skulle ha på kvelden. Det var taco som stod på menyen for en fin jentekveld, det var gøy. Så gikk vi til mamma og de med tingene jeg kjøpte for dem før vi gikk til Elisabeth og begynte å stelle oss for kvelden.. Måtte jo se litt fine ut :) Etterhvert kom de andre og, og vi hadde en gøy kveld med god mat, god drikke og spilte masse kort :) Kjempegøy kveld... Litt smakebit fra kvelden:


Elisabeth og Line, mine to gode venninner <3

 

Noen tullebilder:

Bilder av meg å mi aller beste venninne:

 

Søndagen gikk til å se frustrerte fruer med Elisabeth den morgenen når vi våknet og var hos henne til nærmere 1, før jeg gikk på kinaen og møtte mamma og de der siden det var morsdag. Hadde en god middag, var hjemme litt før vi skulle i familie selskap. Fikk sett mange igjen av onkel, tanter og søskenbarn. Vaar der i nærmere 2 timer før jeg kjørte hjem til Randaberg igjen. Var hjemme i 8 tiden og da var det så godt å komme hjem til verdens beste kjæreste som hadde savnet meg hele helgen :)

Q: HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

 

2 kommentarer

kristinesside

14.02.2011 kl.23:11

Var ikke Charlotte der også..?

Marie Gabrielsen Jørstad

15.02.2011 kl.21:36

kristinesside: Jo, hun var der hun og, men hun ville ikkje bli tatt bilde av.. Hun følte seg ikkje i form til det, så da ble det hun som var fotograf istedefor...

Skriv en ny kommentar

hits