Day 21- Et sted du vil til akkurat nå.

Det hadde blitt langt langt vekk herifra, og til varmere strøk der jeg bare kunne kost meg å gått i tynne og lite klær, bade og sole meg på stranden hver dag, bare kose meg og ikkje tenke på noe annet enn å kose meg..

Måtte vært et sted der eg kunne lagt fra meg mobil og data og alt slikt, og bare kost meg med de eg var på ferie med uten at eg sko blitt forstyrret av mobilen hele veien. Kunne gjort hva eg ville der nede utenom å tenke på at eg sko opp på jobb dagen etter, eller at eg må huske det og huske det. Bare tatt dagen slik den kom :)

De plassene eg drømme om å reise til er:

Hawai

Tyrkia

Kreta (skal der i sommer)

Paris

Bali

Og mange, mange fler plasser, men dette er mine aller største reisemål, men er svindyrt.. Heldigvis er det ikkje vi som betaler for Kretaturen i sommer, men svigers.. Hehehe, da skal vi kose oss utrolig mye :)

Q: HVILKET STED KUNNE DU TENKT DEG Å REISE TIL AKKURAT NÅ?

3 kommentarer

Anonym

20.02.2011 kl.14:27

Sv: Hvis jeg skal gjøre noe med den, som jeg håper at jeg ikke trenger, så må jeg gå til en skredder eller sydame på eget initiativ. Siden jeg allerede har den hjemme hos meg. Siden den passet perfekt er jeg glad for at jeg har den her hjemme, for da kan jeg prøve den når jeg vil om jeg skulle begynne å bli bekymret for at den ikke skulle passe. For det kan bli dyrt om jeg må sy mye på den. Litt deilig å kunne se på den og prøve den på når jeg vil, istedet for at de må ha den på salongen helt til den store dagen nesten. ^^,

Marie Gabrielsen Jørstad

20.02.2011 kl.14:29

Anonym: Ja, helt sant det :)

kristinesside

23.02.2011 kl.21:42

Sv: Mhm, I know!!

Skriv en ny kommentar

hits