Søndag, Mandag, Tirsdag...

Søndag ettermiddag gikk til date med venninna mi Katrine :)

Vi møttes på peppes pizza i byen for å spise i 7 tiden på kvelden. Hadde en god middag, og koste oss masse med prating og masse latter :) Derretter gikk turen til kinoen for å se en drama film som heter "Biutiful". Anbefaler ikke den filmen. Var s utrolig kjedelig. Å varte i 2,5 timer. Var ikkje spennende handling i filmen i det hele tatt. Syntes den var kjedelig, uten noe som skjedde. Altså en veldig langtrukket film. De kunne godt ha spart seg for noen av de kjedeligste scenene i filmen og gjort det til en mer kortere og spennende film. Hatt litt mer spenning og minsket tiden så tror jeg den hadde blit bedre altså. Greit nok at den har fått Oscar prisen, men egentlig så skjønner jeg ikkje det heller. Skjønte ikkje hva som var bra med filmen i det hele tatt..

Noen av dere som har sett den filmen? Den var iallefall utrolig kjedelig..


Katrine og meg i sommer...

 

Mandag gikk til senvakt på jobb som ogs innebærte et kurs på universitetet fra 12.00 til 15.00. Kurset hadde tittelen Antall, rom og form, og handlet om hvordan bruke matematikk med barna i barnehagen i alderen 4-5år. Utrolig interresant kurs. Lærte masse. Skal på et nytt kurs på torsdag, samme plass og samme tid men om temaet Barnet og språket for 4-år. Det tror jeg og blir veldig spennende.

Etter jeg var ferdig på jobb halv, hentet jeg venninna mi i byen og tok henne med hjem for å se Max Manus. Hun skulle ha om andre verdenskrig på skolen, og ville se den filmen, så da hun spurte om jeg og ville være med å se den med henne takket jeg ja til det. Vidar og en kompis var og med og så filmen.Var en grei film det. Ikke helt min type film, men gikk fint å se den. Gode skuespillere må eg si.. Utrolig bra..

Tirsdag har jeg bare slappet av etter jobb. Vidar hadde litt besøk av en kamerat, ellers så har vi bare slappet av idag og tatt det helt med ro. Godt det og av og til. Også har jeg snakket masse med bestevenninna mi idag. Hun kommer til meg den 18.mars, altså ca. 17 dager til nå, og jeg gleder meg masse. Blir godt å se henne igjen <3 Søta mi <3

Ellers så sier jeg God Natt nå, senvakt på jobb i morgen og, så kan sove litt lengre enn vanlig, men er trøtt, s skal finne senga nå. Så blogger jeg mer i morgen.

GOD NATT ALLE LESERE :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits