Er veldig lei nå...

Nå har jeg hatt veldig vondt i hodet i nærmere et halv åt, og unormalt mye. Så i helgen sa Vidar til meg at nå var det på tide å sjekke opp i hva det kan være. Og det var eg enig i, så nå har jeg fått time hos legen min. Skal der i morgen kl.8.30, og håper de kan finne ut om det er noe gale, eller ikke. Er så lei av å ha vondt i hodet nå. Du blir så slapp og orker ingenting. Nå mens jeg skriver dette inlegget sitter jeg her med hodeverk, nettopp tatt 2 ibux, så skal jeg legge meg for orker ikke sitte oppe når eg he hodeverk på kvelden. Da kan eg heller like så godt gå å legge meg å sove det vekk forhåpentligvis.

Det kan jo være flere årsaket til hodeverk. Noen av de eg he tenkt litt på er at det kanskje kan være fordi musklene mine i både rygg og skuldre er veldig anspente og harde, så kan være det som gjør at jeg har hodeverk. At det går fra ryggen og opp i hodet. Ellers så har jeg tenkt på synet. Når jeg var yngre, fra ca. 4årsalderen til ca. 10.klasse brukte jeg briller/linser. Hadde problemer med synet på det ene øyet. Men i slutten av 10.klasse sa øyelegen min at synet mitt var helt bra igjen og at jeg bare trengte å bruke lesebriller når eg leste, satt foran dataen eller så på tv.

Men man skal aldri si aldri. Håper det ikke er noe veldig alvorlig. Tror ikke det kan være migrene heller, for har ikke de andre symptomene på det enn hodeverket. De som har migrene liker ikke lys, og orker ingenting. Har også hørt at de kan bli kvalme og når de har migrene. Det har heldigvis ikkje eg, så tvile på at det er migrene. Er det ryggen som feiler meg så tenkte eg eg sko spør om eg kan få ut noen muskelavslappende tabletter, noe eg tror eg skal spør om uansett, siden eg ofte he vondt i både rygg å skuldre og. Kanskje til og med få en bekreftelse på at eg trenger fysioterapi.


Bildet tatt av en unge på jobben min. Hehe. Ble litt utydelig, men greit nok.

Men nå orker jeg ikkje tenke mer på hva som akn feile meg. Nå vil eg bare gå å legge meg. Så da sier eg god natt, blogges mer i morgen :)

 

Q: HAR DU MYE PLAGER MED NOE? MYE HODEVERK?

8 kommentarer

Toril

02.03.2011 kl.22:12

Off..eg og har hatt mye håveverk og migrene det siste halvåret/året. Isje någe kjekt. Har heller isje komt meg te legen ennå, men bør vel snart jør det eg og... Håbe legen din finne ut ka så e galt og at det blir bedre! Natta =) Klem

Marie Gabrielsen Jørstad

02.03.2011 kl.22:15

Toril: Takk for det :) Håper og virkelig at de finner ut av det.. God natt <3 Klem tilbake, å hils mannen :)

HegeLoktu

03.03.2011 kl.00:10

Jeg skal faktisk på sykehuset for å ta MR av hodet på fredag. Det skyldes ikke hodepine, men et par ganger har jeg fått en rar følelse i hodet. Det kjennes ut som det prikker i hjernen, fra nederst og oppover. Det varer ikke lenge, kanskje 3-4 sekunder bare, men akkurat mens det står på så ser jeg mye dårligere, alt blir så mørkt. Jeg har snakket med legen om det, det kan være migrene, men for å utelukke alt annet, så fikk jeg ta en MR. Regner med det ikke er noe alvorlig :) Håper det ikke er det til deg heller, jeg holder med deg i at det er musklene. Lykke til med legebesøket! :)

Vero - tinysuperstar!

03.03.2011 kl.00:17

Har og mye hodepine, men det skyldes at visdomstennene mine presser på... De må fjernes, men jeg nekter å fjerne de før jeg får narkose....

liseburoyolsen

03.03.2011 kl.00:21

Det kan jo være at du har migrene eller noe lignende ? pappaen min sliter mye med migrene og har tillomed blitt sykmeldt veldig lenge fra jobben på grunn av det. lykke til

Tag along!

03.03.2011 kl.00:49

Jeg var/er plaget med hodepine. Legen min tror at det er på grunn av ryggen. Var i en liten ulykke for 2-3 år siden og litt av hvert i ryggen min fikk en smell og jeg har ganske mye smerter så legen min sier at det mest sansynlig er det at det går så mange nerver gjennom ryggen og opp til hode som gjøre det.

Marie Gabrielsen Jørstad

06.03.2011 kl.00:32

HegeLoktu: Offdå, det hørtes ikkje noe godt ut.. God bedring til deg og ;) De fant ut at det kun var musklene, så jeg ble videresendt til fysioterapaut. Håper alt kommer til å ordne seg for deg og :)

HegeLoktu

06.03.2011 kl.01:12

Ok, fint at det ikke var noe værre da! Det blir vel sikkert bedre etter noen ganger hos fysioterapeuten da ;-D

Ja, det gjør sikkert det, får resultatene om ei uke ca :)

Skriv en ny kommentar

hits