Besøkshelg.

Denne helgen har eg hatt besøk av lillesøstra mi Miriam :DHun kom på fredag sammen med mamma og pappa. De hadde vært på Sotra hos mormor og morfar, og kom innom for å få middag her hos oss. Menyen ble spagetti og kjøttdeig med hjemmelaga tomatsaus. Det ble utrolig godt, og ikkje en eneste liten bit igjen av maten. Lagde en hel pakke med spagetti, og to kjøttdeigpakker. Kunne hatt mer for å si det slik :P

Når mamma og pappa hadde dratt hjem, tok meg å søstra mi turen til Hundvåg slik at søstra mi kunne levere et brev og gave til hennes gode venninne som hadde flyttet fra Farsund til Hundvåg. Så ble det filmkveld resten av kvelden, pluss rydding i sminkene våre, og eg gad vekk noe til henne som eg ikkje bruker lengre :)

Lørsdagen gikk til by tur. Været var overskyet, så da passet det fint med en by tur. Og i tilleg var det jo skipene fra "Tall ship". Mange båter som var inne, og det var utrolig mange folk i byen. Det første vi gjorde var å shoppet litt, men det eneste eg kjøpte var hårstrikk, hårklype og neglefil :P Haha, ikkje så mye å legge ut her. Søstra mi derimot fikk to bikini topper og en bikini underdel for 90kr. Den heldiggrisen. Lunsjen ble jo selvfølgelig på Mc Donalds. Pleier å bli det når vi har vært på kvadrat eller i byen. Etterpå gikk vi bare rundt å kikket. Så ei brud som kom som skulle gifte seg inni dom kirken i Stavanger.  Var fint å se den fine kjolen. :) Tok også bilde av blomstene utenfor kirken som enda lå der.

Så gikk vi ned på kaien og så på alle båtene. Her får dere se noen bilder av dem.
Måtte ha med meg og :)


Miriam


Så kom det plutselig en mann som ville bli tatt bilde av. Vi holdt på å le ogg skakk etterpå :)

 

Kvelden gikk til enda mer film :) Hehe. Vi så "The switch". Utrolig bra film. Den anbefales på det sterkeste for dere som liker komedie :)

Noen som har sett den?


HVA HAR DERE GJORT I HELGEN?

6 kommentarer

kristinesside

31.07.2011 kl.21:36

Så koselig da! Jeg har laget middag til hele familien noen ganger, og steike det går mye mat! Må alltid beregne litt mer enn jeg tror ;)

Marie Gabrielsen Jørstad

31.07.2011 kl.21:41

kristinesside: Helt sant. Trodde det skulle holde, men nei, der tok eg feil. Miriam har begynt å spise masse nå, så hun spiste oss nesten ut av hus :P Haha.

CrWorld

31.07.2011 kl.21:43

jeg har også hvert på the tall ships races 2011 åg sett :D

så ut som du koste dg :D

ha en fin kveld!

Marie Gabrielsen Jørstad

31.07.2011 kl.21:46

CrWorld: Var kos det :) I like måte :)

Miriam

01.08.2011 kl.00:09

Jeg spiste dere ikke ut av hus!!

Marie Gabrielsen Jørstad

01.08.2011 kl.18:00

Miriam: Haha, bare tuller litt med deg eg søss <3

Skriv en ny kommentar

hits