Senebetennelse

I det siste har eg ikkje vært inne her å skrevet så mye, og det skyldes rett og slett senebetennelse i høyre arm.

Fikk senebetennelse for ca. 2 uker siden, og det er enda vondt. Hart egentlig ikkje lov av legen å sitte å skrive her på nettet, men når eg skriver dette, skriver eg med venstre arm, slik at eg ikkje belaster høyre armen min mer enn nødvendig. Som sagt så fikk eg det for ca. 2 uker siden, og det er enda vondt, så nå skal eg til legen igjen i morgen og høre hva han sier for noe.

Heldigvis har de lagt til rette for meg på jobb. Jobber egentlig på liten avdeling i en barnehage, men nå har eg ikkje lov til å løfte eller skifte bleier eller noen ting, så nå har de funnet ut av at noen dager e eg bare på min avdeling og sitter sammen med barna og gjør det eg kan gjøre, mens andre dager e eg på stor avdeling. Der kan eg iallefall være sammen med barna, uten at eg trenger å løfte dem.

 

Hos meg så sitter betennelsen i albuen, eller i område med albuen. Mange får det også nede med håndleddet, men der har eg ikkje fått det. Men hele armen verker, og av og til verker den så mye at eg må stå opp midt på natta å ta mer smertestillende siden eg ikkje får sove. Gleder meg veldig til dette er over, men de sier at senebetennelse er veldig lett å få tilbake igjen :S Håper ikkje det skjer meg, skal være forsiktig slik at det ikkje kommer tilbake igjen :)

 

Q: NOEN AV DERE SOM HAR HATT SENEBETENNELSE?

Én kommentar

Synøve

23.09.2011 kl.01:44

Hei,bare en liten link,,,http://www.sportstek.net/WRE4030.html.....ANBEFALER!

Skriv en ny kommentar

hits