I det siste...

Hei alle lesere :)

I det siste har eg ikkje vært mye inne på bloggen min i det hele tatt. Grunnen til dette er at eg har hatt senebetennelse i høyre arm, og kunne ikkje sitte så mye på dataen og skrive. Så dermed har det blitt en lang pause, men nå er eg så godt som god igjen i armen, og eg e tilbake for fullt :)

Har gått med senebetennelse nå i ca. 3 - 4 uker, og nå var eg ganske så lei på slutten. Armen har verket og gjort vondt, og er veldig lei å bare sitte å glo på tv. De siste 2 ukene har eg vært 50% sykemeldt, så da har eg bare jobbet halve dager, litt deilig med tanke på tidlig fri, men når eg kom hjem kunne eg ikkje gjøre så mye pga. armen. Litt drit. Men i morgen er siste dag som sykemeldt, og begynner for fullt igjen på mandag. Men eg må være litt forsiktig, for har hørt av andre at senebetennelse er noe som kan komme fort tilbake, og det vil eg ikkje ska skje, så da er det bare å ta det litt forsiktig i begynnelsen..

Forrige søndag hadde meg å mannen min 1 års bryllupsdag. Vi feiret dette med gode venner på lørdagskveld. Utrolig koselig kveld var det. Fikk til og med dagsbesøk av mine 2 beste venninner Line og Elisabeth hjemme fra Farsund, så det var ekstra gøy å se de igjen :) Vi koste oss masse og ble en sen kveld :) Hehe.. Venninna mi Katrine kom med gave :D Utrolig koselig av henne. Hadde ikkje forventet meg noe, men satt stor pris på det. Vi fikk 3 stålkniver. Utrolig gode kniver også. Har prøvd dem, og er utrolig fornøyd med dem.

Merket heter osaka, og lurer på om eg ska kjøpe fler kniver i denne serien, for var utrolig gode :)

 

Ellers så har eg kjøpt meg en ny fin blomst. Vet ikkje hva den heter, men kanskje noen av dere vet det?

Vet dere navnet på denne?

Ellers har eg bare slapt av :) Idag har eg gjort rent i leiligheten, og tatt oppvasken. Har ikkje kunne gjort dette på lenge, Vidar som har gjort det i det siste, så nå var det godt å kunne gjøre noe selv igjen og :)

Q: Hva har dere gjort i det siste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits