Min helg, ommøblering + tid til venner.

Denne helgen har eg gjort mye rart her hjemme, men i tillegg til det så har eg og fått slappet masse av :)

Fredagen. Helgen begynte med at eg hentet en kompis etter jobb som bor i nærheten av barnehagen! Tok turen hjem, og spiste middag. Så slappet vi av litt før vi begynte med den store ommøbleringen i stuen. Grunnen til av vi måtte ommøblere var fordi TV-en stod rett forran ovnen, og når vi da skal begynne å bruke ovnen til vinteren nå, så kan vi ikkje ha alle ledningene bak der. Brukte nærmere 2 - 3 timer totalt! Jeg vil også gi en stor takk til naboene våre som vi fikk en ekstra gratis sofa og en ny lenestol som de ikkje brukte! EVIG TAKKNEMLIG for det :)


Her er bilde. Men er litt forandret siden eg tok dette bilde og. Nå står sofaen dere ser på bilde inntil den tomme veggen, og en ny sofa som vi fikk av naboene oppe :) Kommer et oppdatert bilde senere en gang!

Slik så det ut før:

Eg syns stuen ble mye bedre slik den er nå, en det den var på dette bilde, eller hva syns dere? Følte liksom det ble så tomt når vi hadde det slik som dette, men nå e det mye mer koseligere og flere sitteplasser. Før satt vi kjempetrangt i den gamle sofaen vår når vi satt 3 personer i den! Ble jo nesten skvist!

Ellers i helgen, utenom dette, har eg kost meg mye med flere gode venner av meg! Både venner eg ser ofte, og til og med en kompis eg ikkje har sett siden eg gikk i 10.klasse vel. Ca. 5 år siden. Var utrolig koselig... :)

Idag har eg kunn vært hjemme med Vidar og en av hans kompiser. Vi har kunn slapt av med litt spilling på x - box, tv og serier :) Eg tok bare på meg en good joggebukse (den eg kjøpte sist helg), og en stooor god hettegenser :) Og har tilbrakt dagen i den nye, gode sofaaen med pledd og data/TV.


Litt rart bilde av meg idag, uten sminke eller noen ting.

Deilig å kunne gå uten sminke når du ikkje skal noe spess!

(off, fikk visst dobbelthake på dette bilde også!)

 

Q: HVA HAR DERE GJORT I HELGEN?

3 kommentarer

Stine Anette

23.10.2011 kl.19:44

Headern din va utrulig fin :) Så flink dere har vært med omebulering! Ble kjempefint :)

Hadde vært koselig med en kommentar tilbake! :))
kjempe fint :)

Stine-Marita Rasch

23.10.2011 kl.19:51

Oi, det ble veldig pent! rommet så mye større ut:)

Skriv en ny kommentar

hits