Så var det på ann igjen :D

 

Ja, da tenkte eg faktisk at eg skulle prøve å holde denne siden så godt som mulig oppdattert. Har jo ikkje vært her inne på noen måneder, følte at eg trengte en liten pause. 
Men slapp av, siden min er ikkje slettet enda den heller, så nå kan eg jo bare begynne igjen..

Mye har skjedd i livet mitt siden sist gang eg skrev her på bloggen. For litt over en måned siden (snart 2), så døde svigerfar, og det tok både meg og spesielt mannen min veeldig tungt. Så i det siste har vi vært inne i en liten sorgprosess kan du godt si. Aldri noe kjekt når en mann som står oss så nær går vekk. Han ble bare 63år gammel og døde av hjertestans. Hele dødsfallet kom som et sjokk på hele familien.

Visst det er noen fra Randaberg som leser dette og vet at Dr.Trond Jørstad er død, så var det svigerfaren min. Han var en person som brant for yrke sitt, og han var aktiv med i det politiske innenforbi Randaberg kommune. Veldig rart uten han her lengre, begynner å bli litt vant til det, men man klarer jo aldri helt å komme over en slik person som stod oss så nært. Heldigvis hadde jeg og mannen min vært oppe hos svigers to dager på rad før han døde, så vi har jo egentlig fått snakket skikkelig med han før han døde.  

HVIL I FRED, KJÆRE SVIGERFAR! VI MØTES IGJEN!

Det er litt av det vi har gått igjennom i det siste... Kommer sikkert et nytt innlegg her enten senere i kveld eller i morgen igjen. Skal bli mye flinkere til å blogge skikkelig nå. Å ha det som en ekte hobby. PÅ siden av min andre hobby som er forming og kreative ting... 

 

2 kommentarer

Heidi Marita

16.11.2012 kl.10:09

Kondolerer <3

Marie Gabrielsen Jørstad

16.11.2012 kl.18:26

Heidi Marita:
Tusen takk. Går som sagt mye bedre nå da, etter at vi har kommet oss igjennom sorgprosessen.

Skriv en ny kommentar

hits