Nydelig helg!

Hadde en utrolig fin helg denne helgen.

Fredagen var det jo selvfølgelig jobb først, også var det bare kosekveld sammen med verdens beste mann etterpå. Vi koste oss med masse filmer på netflix? Vi har kost oss som bare det med netflix helt siden vi fikk det. Det er en internett side som ligner mye på viaplay siden, bare på netflix har du sååååå mye mer å velge mellom av både filmer og serier. Ja, du kan nesten se alt av hva du ønsker deg, pluss at det kun koster 79kr måneden. Genialt, vi bruker nesten ikkje tv lengre, siden vi har fått det. Er så mye gladere i netflix istedefor. For de som er interresert så kan dere registrere dere på : www.netflix.com

Lørdagen gikk til at eg møtte mine to aller beste venninner fra Farsund på kvadrat for å handle litt julegaver å kikke litt. Må alltid benytte meg av sjangsen eg kan få får å møte de. De to jentene der er bare de to beste jentene i hele verden. ♥ EG ELSKER DERE ELISABETH OG LINE ♥ ! Dere er verdens beste venninner.
Søndagen fikk vi besøk av broren min Magnus og dama hans Connie. En av kameratene mine som ville se på bilen hans som han skal selge, også hadde vi en good middag her hjemme før de reiste igjen. 


Q: HVORDAN HAR DIN HELG VÆRT?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits