Travle hverdager.

Off, nå har eg litt dårlig samvittighet her. Eg lovte jo at eg sko holde meg så godt som mulig oppdatert her inne, men etter at eg var tilbake på jobb igjen på onsdag har dagene bare gått i ett, så desverre, har ikkje fått tid til å skrive så mye de 2 - 3 siste dagene.

Onsdag begynte eg på jobb kl. 07.10. Men akkurat den dagen skulle vi ha foreldrekafè i barnehagen, så selv om eg egentlig var ferdig på jobb kl. 14.40, så kunne eg ikkje gå før nærmere 16.30. Så det var en veeeeldig lang dag for meg. Så når eg kom hjem så orket eg nesten ingenting, hadde en rolig og avslappet kveld sammen med verdens beste mann og så en film istedefor. 

Torsdagen gikk til jobb fra kl. 09.00 til 16.30. Så var det hjem å få i seg litt middag, handle litt også var det avgårde tilbake til jobb igjen på noe som heter SU (Samarbeidsutvalget) møte. Det tror eg iallefall alle som jobber i barnehage har hørt om. Det består da altså av 2 representanter fra eierstyret for barnehagen, 2 ansatte (den ene er jo selvfølgelig meg), 2 foreldre som har blitt valgt ut av FAU (foreldresamarbeidsutvalg) og ikkje minst styrer for barnehagen. Da går vi gjennom saker som angår barnehagen, det kommer tips fra foreldre, også drøfter vi det på de møtene. Det møtet varte fra 19.00 til 21.00, så når eg da kom hjem så var det ikkje heller så mye eg orket å gjøre før eg la meg, så et par serier fra netflix først, også var det leggetid siden det var jobb igjen idag og.

Idag skulle eg komme 45min før tiden, for meg og ei kollega skulle reise sammen inn på et kurs på universitetet og det begynte kl. 09.00, så vi følte vi trengte litt tid på oss for å finne fram. Men det viste seg jo at når eg da kom de 45min for tidlig, så ble det ingen kurs på oss alikevell, siden det igjen er sykdom blandt personalet i barnehagen. Så de 45 minuttene hjalp eg til nede på den store avdelingen, før eg begynte på min egen avdeling kl. 09.00. Var veldig koselig det, og ped.lederen min sa at eg bare skulle få skrevet det opp som avspasering, så da gikk det jo fint.

I kveld har vi bare slappet helt av og hatt god biff til middag og kost oss med film og serier. Sterinlysene var tent, og hadde gjort det litt hjemmekoseligt, siden det er så surt og kaldt ute... Brr, for et vær vi har for tiden sier eg bare..

Men uansett så kommer det flere innlegg i løpet av helgen, så eg e her inne så ofte eg klarer :D♥ SOV GODT OG DRØM SØTT ♥

5 kommentarer

usabel

24.11.2012 kl.05:50

Fin blogg :)

Marie Gabrielsen Jørstad

24.11.2012 kl.06:01

usabel: Tusen Takk

Gina Elena

24.11.2012 kl.06:49

Så fin blogg du har :)

Marie Gabrielsen Jørstad

24.11.2012 kl.08:12

Gina Elena: Tusen takk :)

mte - 14 og gravid

24.11.2012 kl.11:12

fin blogg! :D

Skriv en ny kommentar

hits