God morgen alle sammen!

Da var det alt lørdag igjen.

Akkurat nå har eg nettopp stått opp, og sitter i sofaen med pysjen og teppe og koser meg litt på dataen før eg skal lage frokost t meg å mannen. Lurer på hva det blir idag for noe. Tenker eg rett blir det nok bare noen varme rundstykker i ovnen og noe godt pålegg.. Fin frokost det på en lørdags morgen.

Nå for tiden våkner eg opp så tidlig i helgene. Før pleide eg iallefall sove til rundt 11 - 12 tiden, men nå kan eg plutselig våkne i halv 9 - 9 tiden om morgningen og ikkje få sove igjen. Så da er det jo bare å sette seg inn i stuen litt og kikke litt på nyheter på dataen og se om det er noe gøy på tv, visst ikkje finner eg alltid noe gøy på netflix.

Har egentlig ikkje så mye planer for dagen idag egentlig. Skal få pakket inn noen av julegavene, begynne med noen av julekortene, vaske litt klær, brette sammen klær.. Rett og slett en liten blanding av hverdagslige ting som er kjedelig, og litt som er kjekt å holde på med. Til nå vet eg iallefall nesten hva eg skal kjøpe til de fleste til jul, men det kan eg jo selvfølgelig ikkje røpe her inne, men tror alle kommer til å bli glad for det de får i år ( håper vi iallefall på ). 


Q: HVA ER DINE PLANER FOR I DAG?

HA EN GOD LØRDAG ALLE SAMMEN 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits